THE BIG NOWHERE

ένα σημειωματάριο

Friday, October 13, 2006

You can crush us, you can bruise us but you'll have to answer to........

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006!!!!

Το υπερθέαμα ξεκίνησε.

Το ζήτημα είναι, ΕΜΕΙΣ τι θα κάνουμε;



Guns Of Brixton - The Clash

4 Comments:

Blogger mauvais garçon said...

Υπομονή θα κάνουμε λόγω του αποτελέσματος - εκτός αν είσαι ρομαντική (που μπορεί) ή ηλίθια (που δεν είσαι) και πιστεύεις ότι θα γίνει κανένα θαύμα και δε θα ΄χουμε μοντέλο για δήμαρχο και βάρδο για νομάρχη! Μόνο που δε το βλέπω...

5:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

πολιτικός αναλυτής από το ταπεινό blog σου;
στη μεγάλη πόλη πάντως έχει μεγάλη ησυχία. κάπως σαν αύγουστος χωρίς τη ζέστη (δυστυχώς, γιατί είμαι κουκουλωμένη με φανέλες, πουλόβερ, κουβέρτες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, αφού μέσα στο σπίτι κάνει περισσότερο κρύο απ'ότι έξω-καταραμένες μεταβατικές εποχές).
και αφού και επισήμως πια δεν έχω τηλεόραση (έκανε τσικ-τσικ-τσικ, έβγαλε κάτι φωτιές και έξέπνευσε η καημενούλα-με εκδικήθηκε που την αγνόησα τόσο πολύ καιρό)το μόνο που θυμίζει σε εμένα και το πιστό σκυλί μου ότι έχουμε εκλογές είναι η χαρτούρα στους δρόμους και οι γνωστοί που με παίρνουν τηλέφωνο από το πρωί να με ρωτήσουν πώς βουλώνουμε την κάλπη με το κερί και τι πρέπει να βάλουν να γράψει ο γραμματέας στα βιβλία της εφορευτικής επιτροπής (γιατί η γριά, πλην πανεμορφότατη, κουκουβάγια, ξέρει καλύτερα). εγώ που είμαι ρομαντική (και ίσως να είμαι και ηλίθια, ποτέ δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις για τον ευατό σου όσο ζεις), θέλω πολύ να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε μοντέλο για δήμαρχο, ούτε βάρδο για νομάρχη. δεν μου αρέσουν ούτε τα μάτια τους, ούτε η στάση τους απέναντι στη ζωή- και λίγο καλός και λίγο κακός και λίγο τίμιος και λίγο απατεώνας και λίγο παιδί του λαού και λίγο εξουσιαστής και καταχραστής- λίγο απ'όλα δηλαδή που με ψιλοαηδιάζει εμένα προσωπικά.
λες να βιώσουμε το θαύμα;;;;; να εκλεγεί αυτός που θέλει να προσφέρει και όχι μόνο να αρπάξει;

12:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

τελικά και ρομαντικοί και ηλίθιοι...πολύ μας γουστάρω

12:37 AM  
Blogger salparadise said...

αδερφή:
γι αυτό τα λένε και θαύματα, σου'ρχονται από κει που δεν τα περιμένεις.
chris:
μακάρι!μακάρι! φιλιά σε σας και στο πιστό σκυλί σας.

6:35 AM  

Post a Comment

<< Home